Senaste trenden inom badrumsvärlden

Foto: Sanova

Skapa en helhet i badrummet med matt svart och matt vitt porslin samt matchande tryckplattor, med våra nya produkter från Gessi. Vi på Sanova erbjuder nu porslin såsom Wc-stolar och bidé i matt svart och matt vitt från delar av vårt sortiment. Matcha med tillhörande tryckplatta för att få en perfekt harmoni i badrummet. Helhetstänket genomsyrar hela kollektionen då delar i produkterna matchar varandra.

Trenden är tydlig – den matta ytan växer sig stor inom badrumsvärlden.

Polerade och högblanka ytor har länge dominerat inredningen i kök och badrum men nu kommer den matta ytan mer och mer. Framförallt har vi sett mycket av det svarta i inredningen under året. Färgen svart går ju aldrig ur modet, men just nu är det hetare än någonsin att inreda rummen med svarta detaljer, speciellt med en matt yta.

Denna trenden är en överraskande avvikelse mot de glansiga och polerade metallytorna som vi är vana att se i badrum. Den matta ytan skapar en iögonfallande kontrast till inredningen i badrummet.

Med vårt nya sortiment av matta ytor och färger på wc-stolar kan badrummen nu nå en helhetskänsla som tidigare varit svår att uppnå. Välj att inreda trendigt med det glamourösa matt svarta eller satsa på den mer tidlösa vita färgen, oavsett val av färg så skapar produkterna med sin matta yta en häftig känsla i badrummet.

Matcha tryckplattan ihop med wc-stolen.

Helheten sitter i detaljerna, vilket verkligen stämmer med de nya tryckplattor vi nu erbjuder på Sanova. Matcha din matt svarta eller matt vita wc-stol med tryckplattan. Materialvalen är genomgående i produkterna, där spolknappen kan ha samma utförande som gångjärnen på wc-stolen. Allt för att ditt badrum ska få den perfekta harmonin.