Skapa unika utemiljöer med modulerna i Aquila-familjen

Foto: Mobil

Aquila är en av möbelfamiljerna i varumärket Mobilis Design. Serien innehåller 13 olika produkter som kan kombineras ihop till attraktiva utemiljöer.

I sortimentet finns både höga och låga moduler som kan kombineras med varandra, för att du ska kunna bygga ihop en unik utemiljö som passar just ditt projekt. Med hjälp av våra inspirationsritningar och nedladdningsbara dwg-filer kan du enkelt se hur varje separat modul kan bidra till en helhet.

Genom att kombinera Aquila-moduler i olika höjder med de trapetsformade planteringskärlen kan du skapa ett inbjudande flow som slingrar sig över torget utanför kommunkontoret, eller kanske runt det ståtliga trädet på skolgården. Med några cykelställ och strategiskt utplacerade papperskorgar har du en komplett mötesplats för fikasugna flanörer.

För att få till rätt känsla i ditt projekt ger vi dig stor valfrihet när du ska bestämma färg på dina utemöbler. Vågar du sticka ut och välja en helt oväntad färgkombination? Eller plockar du upp en nyans som redan finns i den omgivande miljön? Oavsett färgval kommer din uteplats garanterat att locka många besökare.