Geberit lanserar fem nya badrumsserier i Sverige

Foto: Geberit

Geberit, som är kända för sina funktionella och lättinstallerade designprodukter för privata badrum och offentliga toaletter, lanserar för första gången i Sverige fem kompletta serier toaletter, bidéer och tvättställ med matchande möbler. Från 1 april får proffskunderna ett enda pålitligt varumärke - både framför och bakom väggen.

I decennier har Geberit varit kända för sina lättinstallerade helhetslösningar, kreativa funktionalitet och hållbara kvalitet. Nu erbjuder Geberit för första gången i Norden fem kompletta badrumsserier som kombinerar toaletter och tvättställ med skåp, lådenheter och hyllor med flexibla lösningar.

-Vi har sett en efterfrågan från våra professionella kunder på en helhetslösning där både möblerna framför, och tekniken bakom väggen är från ett och samma varumärke, Vi är otroligt stolta över att vi från den 1 april kan erbjuda våra kunder en komplett portfölj med sanitetslösningar från ett enda betrott varumärke, säger Magnus Bergsten, Head of Products, Geberit Sverige.

Precis som Geberits välkända sanitetsprodukter, har samtliga fem serier utvecklats och formgivits med moderna linjer för att enkelt integreras i både privata hem och offentliga miljöer. Dessutom är de hållbara, bekväma och enkla att rengöra samtidigt som de möter kundkraven på innovation, funktionalitet och estetik.