Hållbart, snyggt och smart - Subway 3.0

Subway 3.0, Villeroy & Boch.

Designad för livet

Det är i badrummet vi inleder och avslutar dagen. Det är där vi gör oss i ordning och får tid för oss själva och familjen. Badrummet kan därför sägas vara det viktigaste rummet i ett hem. Ingen möbelkollektion ger bättre förutsättningar för att skapa ett sådant rum än Subway från Villeroy & Boch. Med den nya serien Subway 3.0 blir badrummet rustat för framtiden – här finns den patentsökta TwistFlush-toaletten som med den senaste spoltekniken effektivt rengör hela skålen vid varje spolning, hållbara material, smarta funktioner och en tidlöst vacker design. Resultatet är ett badrum som består och går att njuta av år efter år.

 

bild
I serien ingår produkter för alla behov: från små handfat som även finns i hörnversion till tvättställ i olika bredder och i dubbelt utförande.

 

Tvättställ för alla smaker

Tvättställen i serien Subway 3.0 karaktäriseras av en diskret, modern design med räta vinklar och raka linjer. De tunna väggarna, smala kanterna och fina dimensionerna in- och utvändigt ger porslinet ett stilrent intryck. För att inte tala om funktionaliteten – de djupa skålarna och breda avställningsytorna är praktiska och vackra med de fina konturerna. Ett kännetecken för kollektionen är det ovala bräddavloppet som rundar av formen.

 

bild
I sortimentet ingår kommoder, underskåp, sidoskåp, högskåp samt öppna spegelhyllor. Tack vare sin ytbehandling (anti-fingerprint) är möblerna väldigt enkla att hålla rena.

 

Utrymme för väsentligheter

Badrumsmöbler ger ett ombonat intryck, samtidigt som man får praktiska förvaringsutrymmen som får rummet att se prydligt ut. Subway 3.0-möblerna har integrerade fronter, tunna väggar, öppna hyllelement och hellånga färgmatchande handtagslister på flera av färgerna. Nyanserna Brillant White, White Matt och Volcano Black är perfekta för tidlösa inredningar. De mjuka nyanserna Taupe och Cashmere Grey imponerar med sin naturliga elegans, medan Marine Blue och Graphite gör badrummet både charmigt och trendigt. Möbler med ekfaner i de varma nyanserna Arizona Oak, Nordic Oak, Kansas Oak och Stone Oak gör badrummet mysigt och inbjudande. Handtagslisterna i Aluminium och Volcano Black och kan kombineras med alla möbler och ytmaterial så att möblerna får en personlig touch. Handtagslisterna finns även i andra färger utöver vit, vilket gör att lackerade möbler kan designas ton-i-ton med möbelns färg.

 

Smart belysning och nya speglar

Tvättstället kompletteras av en upplyst spegel som alltid ger rätt belysning oavsett tid på dagen – från funktionsljus till stämningsbelysning, du väljer själv. I Subway 3.0 ingår rektangulära speglar i olika storlekar och två runda speglar med aluminiumram i vitt eller mattsvart. Det praktiska dimbara LED-ljusröret kan antingen tändas och släckas via en beröringssensor eller anslutas till smarta-hem-system av standardtyp med hjälp av ett ZigBee styrningskit (köpes separat). Underskåpen kan även förses med belysning i lådor och underbelysning samt i efterhand anslutas till ett smarta-hem-system med hjälp av ZigBee.

 

bild
Ergonomiskt ryggstöd ger en bekväm sitt- och huvudställning.

 

Ergonomiska badkar garanterar lugn och avkoppling

Badkaren i Subway 3.0-serien är gjorda av högkvalitativ Quaryl som innehåller mer än 60 % kvarts, vilket gör badkaren väldigt slitstarkt samtidigt som det möjliggör en elegant design och är färgbeständiga. De endast 10 mm tjocka väggarna och det ovala bräddavloppet tillför detaljer som är karaktäristiska för kollektionen, viket gör att karet smälter in i den övriga badrumsinredningen. Badkaret kan även utrustas med det nya SilentFlow-systemet för vattenpåfyllning. Det gör att vattnet tyst lödar in i badkaret underifrån i form av en stjärna via bottenventilen, man slipper stänk och skvätt när man ska ta ett avkopplande bad.

Bilder: Villeroy & Boch och Gustavsberg