Svartvita badrum med Antrax IT

Pioli-radiator, design av Andrea Crosetta

Black & White är en tidlös stilkod som över tid har utvecklats till en riktig estetisk religion, idag spridd över hela världen. Dess uttryck inom levande miljöer förnyas ständigt, uttryckt av texturer och optiska mönster, rena geometrier och starka kontrasterande kombinationer. Många av de mest kända arkitektoniska och inre projekten spelar på balansen - harmoniskt eller extremt - av de två motsatserna, och vid olika tillfällen har flera världsberömda arkitekter byggt sin framgång på denna dualism. Antrax IT tolkar svartvitt och inspirerar till moderna badrum med radiatorsamlingarna Tubone, Teso, Pioli och Tif och erbjuder olika stilar och anpassningar till miljön.

 

bild
Tubone radiator, design av Andrea Crosetta.

 

Designad av Andrea Crosetta , Tubone inspirerat från ett rörformigt stålelement, finns i tre olika moduler. Finns i över 200 färgvarianter. vertikala finns i vatten- och elversion.

 

bild
Teso-radiator, design av Dante O. Benini och Luca Gonzo

Teso, designad av Dante O. Benini och Luca Gonzo , är tillverkad av 100% återvinningsbart extruderat aluminium. Den släta plattan förbättras genom införandet av en tunn cirkulär metallarm, på vilken det är möjligt att hänga handdukar eller badrockar. Teso kan installeras antingen horisontellt eller vertikalt, vertikala finns i vatten- och elversion.

 

bild
Pioli-radiator, design av Andrea Crosetta.

Pioli, tänkt av Andrea Crosetta , som namnet antyder förs tankarna till en stege. Den består av två vertikala "skenor" i kolstål. ertikala finns i vatten- och elversion

 

Bilder: Antrax IT