Nytt badrumskonsept från Svedbergs - Epos

Kollektionen består av badrumsmöbler i varierande storlekar mellan 80-200 cm.

Under 2021 lanserar Svedbergs Epos – en helt ny badrumsserie där både design och funktionalitet står i fokus. Epos är formgiven tillsammans med den norska tv-profilen och inredningsexperten Halvor Bakke där valfrihet och hög designgrad har varit de genomgående nyckelorden.  

 

bild
Underdelar går att få med både öppen och stängd förvaring. 

 

På ett enkelt och inspirerande vis erbjuder Epos unika och personligt anpassade lösningar för att passa alla badrum. Valmöjligheterna gör det möjligt att enkelt förändra badrummets karaktär och ytterligare förhöja rummets designkänsla med geometriska former och tunna linjer. Resultatet är en unik och personlig lösning anpassad för varje individuellt badrum – ett Epos.

– Det var viktigt för oss att vi delade vision med Halvor Bakke, en vision om att skapa ett badrum som låter dig visa vad du tycker om och vem du är. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet, säger Johan Körner, designchef på Svedbergs.

 

bild
Utöver de ordinarie färgerna finns tillvalsfärgerna hav, aska, kalk, sand och salvia.

 

bild
Tillhörande tvättställ finns både som integrerade och ovanpåliggande till olika bänkskivor.

 

bild
Tack vare möjligheten att välja olika fronter och färger, samt öppen eller stängd förvaring, kan badrummet anpassas helt utifrån personliga preferenser, både vad gäller behov, funktioner och det rent estetiska.

 

bild
– Mitt motto är ”längta hem” och det är något jag hoppas ska avspegla sig i samarbetet med Svedbergs och den nya badrumsmöbelserien Epos, säger Halvor Bakke, tv-profil och formgivare.

Foto: Kristofer Johnsson, styling: Amanda Rodríguez