HTH Nordic Creation - Kökskoncept i solid massiv ek

Nordic Creation, HTH

Tidigare under 2021 lanserade HTH kökskonceptet Nordic Creation – en nytolkning av den klassiska köksinredningen som på ett modernt och innovativt sätt förenar köket med resten av hemmet.

Under det senaste året har fler aktiviteter flyttats in i köket och behovet av en flexibel miljö som smälter in i hemmets övriga interiör har ökat. HTH har därför skapat Nordic Creation för att utmana det klassiska kökets måsten och placering.

Genom att Nordic Creation inte monteras i golvet, utan är fristående på ben, öppnar det för nytänk kring både form och placeringen i köket. Samtidigt ger det ett nättare och modernare uttryck som enkelt går att kombinera med resten av hemmets inredning och stil.

bild
Nordic Creation tillverkas av massiv ek, ett underhållsfritt och slitstarkt material som får en vacker ådring och patina som vittnar om tidens gång. Bild: HTH

– Vi ville skapa ett kök för den moderna familjen, där behovet av en flexibel köksmiljö ökat markant under det senaste året. Med Nordic Creation har vi skapat ett koncept som fungerar lika bra både som kök och som ett flexibelt utrymme att samla familjen på, säger Helle Toftgaard Pedersen, produktchef på HTH.

 

bild
I Nordic Creation förenas de bästa av hantverkstraditioner med ett elegant skandinaviskt designspråk. Bild: HTH

– Vi ser att naturmaterial som trä och specifikt ek är ett material som åter igen flyttar in i våra hem. Med Nordic Creation kan vi erbjuda ett modernt kök som bara blir vackrare med åren, säger Helle Toftgaard Pedersen.