Nordic Atmosphere - årets köksnyhet från HTH

 Nordic Atmosphere. Foto: HTH

I mars 2022 lanseras Nordic Atmosphere – en av HTH:s största nyheter någonsin. Nordic Atmosphere är ett harmoniskt modernt och karaktäristiskt nordiskt kök som kan skräddarsys efter behov för att bli den perfekta och naturliga samlingsplatsen för familj och vänner.

Nordic Atmosphere är HTH:s stora lansering för 2022 och bygger på de mest aktuella och efterfrågade trenderna inom design och livsstil. Både material- och färgval är inspirerade av naturen. De tunna, framträdande panelerna och de matchande diskreta handtagen i svart metall är Nordic Atmospheres designmässiga kännetecken.

bild
Foto: HTH

Kombinationen mellan högskåpens räfflade och mörkbetsade fronter och de släta horisontella bänkskåpen ger köket ett säreget elegant uttryck. Nordic Atmosphere erbjuder många designalternativ med en lång rad av olika valbara detaljer och lösningar, vilket gör att alla snabbt och enkelt kan skräddarsy ett kök med både finess och personlighet. De rymliga lådorna ger en lika diskret som funktionell förvaring, med unika lösningar för varje del av förvaringsutrymmet.

bild
Foto: HTH

Vitrinskåpet är med sin smala svarta metallram designat för att passa perfekt till de framträdande panelerna i Nordic Atmosphere. Den integrerade LED-belysningen i och under skåpen bidrar till bra arbetsbelysning, samtidigt som den skapar en stämningsfull känsla i köket.

bild
Foto: HTH