VERA - hyllas när Svenssons firar 125 år

Foto: Pappelina

Tillsammans med den svenska väletablerade möbelhandlaren Svenssons släpper Pappelina en Limited Edition av designklassikern VERA. En unik designkollektion framtagen tillsammans och som endast kan hittas hos Svenssons

Kvalitetsprodukter har varit en röd tråd i verksamheten sedan Svenssons grundades 1898 av Erik Svensson i ett torp några kilometer utanför Lammhult, Småland. 2023 firar Svenssons 125 år av design genom att hylla designklassiker i unika jubileumsutgåvor.

bild
Vera. Foto: Pappelina

”I år firar Svenssons 125 år av design. Detta vill vi givetvis fira ordentligt genom att hylla designklassiker i unika jubileumsutgåvor. För oss är Pappelinas VERA en härlig klassiker som går hand i hand med vårt firande och därmed en självklar produkt att lyfta” /  Linda Åstrand, sortimentsansvarig fysisk butik Svenssons.

bild
Foto: Pappelina

VERA lanserades i augusti 2002. Med övertygelsen om att detta var ett tidlöst, enkelt, lekfullt och modernt mönster släpptes den första VERAn i 8 färger. Sedan dessa har Pappelina sålt över 150 000 VERA- mattor världen över och VERA fortsätter att skänka glädje och färg till hem över hela jorden. VERA är idag en ikon och benämns som en designklassiker.

bild
Foto: Pappelina