Mille Notti sängar förgyller sovupplevelsen

Foto: Mille Notti

Familjeföretaget Mille Notti har designat förstklassiga sängkläder i över 30 år - alltid med en tydlig vision att förgylla hela sovupplevelsen. Varje kvalitet tillverkas efter ett unikt recept där inget lämnas åt slumpen, vilket skapar exklusiva sängkläder med en stil och känsla utöver det vanliga. Mille Nottis sängar skapas i samma höga kvalitet och stilsäkra design. En naturlig utveckling som låter kunder världen över njuta av den ultimata Mille Notti-upplevelsen.

– Någonstans längs vägen väcktes frågan, framförallt från våra kunder, varför vi inte även tillverkade sängar? Såhär i efterhand var det ett självklart steg för oss, säger William Wehtje, VD för Mille Notti.

bild
Foto: Mille Notti
bild
Foto: Mille Notti

Med arvet från flera hyllade kollektioner för sovrummet i åtanke, är målet för Mille Notti att förmedla samma extraordinära upplevelse och höga designgrad med sina sängar.

– I produktionen ställer vi mycket höga krav både på kvalitet, design och komfort. Att använda hållbara material är en självklarhet. Sängen ska vara lika skön första natten som när du använder den många år senare. Därför är vi måna om att både komponenterna och sättet sängarna byggs på är förstklassigt. Vi bygger inte bara sängar, vi skapar njutning som består, säger William Wehtje.

bild
Foto: Mille Notti

Sängarna tillverkas för hand efter beställning i en svenskägd fabrik i Polen. Stommen är av furu som har fått växa sig stark i de norrländska skogarna och de svenska kvalitetsfjädrarna har valts ut noga för att både ge optimal komfort och lång livslängd. Bäddmadrasserna har en kärna av naturlig och följsam naturlatex för maximal stabilitet och komfort. Sängarnas klädsel är ett slitstarkt, elegant möbeltyg i fin linnestruktur. Den låga kontinentalsängen Alberto kan även beställas med ett lyxigt sammetstyg för ett ännu mer sofistikerat uttryck i sovrummet.