Möt våren med färger fulla av liv

Pocket-kollektion som tagits fram i samarbete med den hyllade svenska inredningsstylisten Lotta Agaton. Foto: String Furniture

Våren är en tid för förändring och kontrast – inte minst återvänder de starka, sprudlande färgerna som skänker oss glädje, energi och inspiration. Lagom till denna efterlängtade årstid presenterar String Furniture en ny Pocket-kollektion som tagits fram i samarbete med den hyllade svenska inredningsstylisten Lotta Agaton.

bild
Foto: String Furniture

String Pocket är den mest färgsprudlande hyllan i String-familjen och genom åren har den presenterats i såväl balanserade lugna färger, som i starka iögonfallande kulörer. Vårens nya kollektion är inspirerad av trendfärger från modevärlden. De är alla starka och klara statement-färger som ger en omedelbar visuell och grafisk upplevelse. Färg är det optimala sättet att väcka känslor och skapa en karaktärsfull atmosfär i hemmet – både för oss själva och våra besökare. Forskning visar dessutom att färg påverkar både vårt humör och vår produktivitet.

bild
Foto: String Furniture

De nya färgerna Green och Purple för String Pocket, samt Metal Blue för String Pocket Metal gör nu den befintliga kulören Neon sällskap i String Pockets mer färgrika sortiment.

– String Pocket är en elegant solitär, men självklart kan man kombinera flera String Pocket-hyllor med varandra till en större kombination, precis som med String System. Vilket är idealiskt med årets nya och starka färger, de matchar varandra fantastiskt bra och bjuder verkligen in till att mixa nyanserna, säger Bo Hellberg, Chief Marketing Officer på String Furniture.

bild
Foto: String Furniture

String Pocket presenterades 2005 och blev Nisse Strinnings sista bidrag till den skandinaviska designfloran. Sedan dess har String Pocket utökats med många olika färger och material, och är idag en stark designklassiker i hem världen över. String Pocket är den nättaste men samtidigt kanske mest flexibla hyllan i String Furnitures sortiment.