Mito Cosmo med elektrisk höjdjustering

Mito Cosmo. Foto: Occhio

Med Mito cosmo skapar Occhio en helt ny produktkategori och förflyttar på ett innovativt sätt gränserna för hur ljusarmaturer kan användas. Spritt sken, nedåtriktat ljus, stämningsbelysning, svävande ljusmoln och perfekt bordsbelysning. Med Mito cosmo erbjuder Occhio allt det i en enda serie och spränger gränserna för ljusdesign.

bild
Foto: Occhio

En ny kategori belysning
Med Mito cosmo har Occhio skapat en helt ny kategori av belysning. Mito cosmo kan ge flera olika sorters belysning: ett futuristiskt sken som strålar från taket, ett fokuserat nedåtriktat ljus, kraftfull stämningsbelysning eller det perfekta ljuset över ett matbord eller skrivbord. Den här innovationen suddar helt ut den konventionella gränsen mellan tak- och bordsbelysning. Ljusscenerna och kompositionsvalen ger användarna fullständig frihet i att designa sina egna rum, så att de kan skräddarsy ljuset utifrån sina egna behov. 

bild
Foto: Occhio

Elektrisk höjdjustering 
Mito cosmo move förflyttar på ett innovativt sätt gränserna för hur ljusarmaturer kan användas tack vare den elektriska höjdkontrollen. Som genom ett trollslag ändras ljusarmaturens placering, tack vare den elektriska höjdjusteringen. Med bara ett tryck i Occhios app eller på fjärrkontrollen kan Mito cosmo move justeras till önskad höjd. Dessutom kan man ändra höjden med hjälp av en enkel gest. Med en till synes magisk rörelse kan man flytta ljusarmaturen uppåt eller neråt. Så enkelt – tack vare den avancerade tekniken.