Ny tapetserie i samarbete med designers

En serie med ny grafik presenteras. Foto: SpaghettiWall

Regnskogar omvandlade till sekvenser av pixlar eller filtrerade som gamla suddiga Polaroidbilder, bilder av blad i brons, tusch eller i rymden, på en främmande planet. Nu lanserar SpaghettiWall en ny tapetserie med mönster som har tagit fram i samarbete med designers, illustratörer och grafiska formgivare.

SpaghettiWall lanserar en tolkning av tropisk natur genom att presentera en serie nya mönster med fantasifulla motiv. Regnskogar omvandlade till sekvenser av pixlar, filtrerade som gamla suddiga Polaroidbilder eller bronsfärgade ormbunksblad, i bläck eller placerade i rymden.

Mönstret är anpassningsbart när det gäller färg och storlek på motiv. När det gäller höjden på mönstret så finns det inte någon begränsning eftersom mönstret, precis som ett konstverk, anpassas till väggens yta. 

Formgivningen har tagits fram i samarbete med designers, illustratörer och grafiska formgivare och tryckts på tapeter i olika material som passar olika sammanhang.

Det finns tapeter med TNT-yta till de mer motståndskraftiga i glasfiber för installation i badrum, kök och spa, samt den ljudabsorberande versionen som förbättrar akustiken i både privata och offentliga utrymmen. 

bild
Mönstret är anpassningsbart när det gäller färg och storlek på motiven. Foto: SpaghettiWall
bild
Tapeterna levereras i rullar med en bredd från 60 cm Foto: SpaghettiWall
bild
Tapeterna är certifierade för användning i kontrakts- och sjöfartsprojekt. Foto: SpaghettiWall
bild
Skissade landskap och omdefinierade ekvatoriala panoramor. Foto: SpaghettiWall
bild
SpaghettiWall erbjuder en tolkning av det tropiska temat genom att presentera en serie nya tapeter, även för badrum, spa, offentliga projekt eller på fartyg. Foto: SpaghettiWall