Ny kollektion på Paris Design Week förenas i konst och design

Giorgetti Store i Paris finns mitt i det ikoniska Saint-Germain-des-Prés-distriktet. Foto: Giorgetti

 

Giorgetti Store i Paris lanserar en ny kollektion där konst och design sammanstrålar i en speciell utställning på Paris Design Week. Utställningen är skapad i samarbete med Maison Parisienne konstgalleri.

Giorgetti-kollektionen 2023 finns med under Paris Design Week, ett event för inredningsdesign och heminredning, som är planerad i den franska huvudstaden fram till den 16 september.

Giorgetti Store i Paris, befinner sig någonstans mellan en elegant butik och ett designgalleri, mitt i det ikoniska Saint-Germain-des-Prés-distriktet. Här finns ikoniska produkter för evenemanget tillsammans med nya möbler och föremål från Atmosphere-kollektionen.

Bakom varumärkets produkter utförs ett kontinuerligt forsknings- och experimentarbete med syftet att ge form åt hantverk och produktionsteknologi och ge föremål både estetik och funktionalitet.

Elegans och en karaktär utmärker varumärkets produkter, som också utmärker sig genom de högkvalitativa skräddarsydda material med finish, former, texturer och färger.

Företaget fortsätter också att tolka omvandlingen av livsutrymmen till alltmer flexibla och mångsidiga platser och föreslår produktinnovationer som är utformade för att möta olika behov i olika miljöer, från exekutivkontorets strikta atmosfär till hemmet.

bild
Bakom varumärkets produkter utförs ett kontinuerligt forsknings- och experimentarbete. Foto: Giorgetti
bild
Elegans och en karaktär utmärker varumärkets produkter. Foto: Giorgetti
bild
Till vardagsrummet, matsalen och sovrummet, presenterar Giorgetti en alltmer strukturerad och sofistikerad kollektion. Foto: Giorgetti