Naturligt massiva skrivbord till kontorslandskapet

Foto: Riva1920

Från sina tidiga början har Riva1920 skapat produkter med tydliga, enkla linjer, allt i namnet av harmoni mellan modernitet och tradition samt respekt för miljön. Idag introducerar de en kollektion av skrivbord och arbetsbord i massivt trä och blockboard för att göra återgången till arbete mer bekväm och föra naturen även in i kontoret.

bild
Writing design av Giovanna Azzarello. Foto: Riva1920

Skrivbord med fyrkantiga linjer, med struktur tillverkad av blockboard och massivt trä samt glasöverdel. Utrustad med en central låda som är monterad med tappfogar.

bild
Elle Ecrit design av Jamie Durie. Foto: Riva1920

Skrivbord med geometrisk design tillverkat av fanerat blockboard, lådor monterade med tappfogar och ben i massivt trä. Skrivbordet finns i två olika versioner.

bild
Navarra design av C.R. & S. Riva 1920. Foto: Riva1920

Skrivbord helt tillverkat av massivt trä. Lådor monterade med tappfogar. Finns med eller utan upphöjt bakstycke, 1 eller 3 lådor under bordsskivan och kännetecknas av ett "X"-fog mellan benen.

bild
Klip design av Karim Rashid. Foto: Riva1920

Skrivbord i fanerat flerskiktsträ som kännetecknas av mjuka flytande linjer, bestående av en böjd överdel och en framsida som antingen kan vara fanerad eller täckt med läder. Bordet är utrustat med en praktisk byrå bestående av tre lådor monterade med tappfogar och en sidogroove för öppning.