Skräddarsydda kreativa mosaikmönster pryder lyxresortens väggar

Bisazza är känt för lyxiga mosaik- och kakelprodukter och grundades 1956. Foto: Bisazza

Det femstjärniga resorten Joali Being, på Maldiverna, är det första femstjärniga resorten som enbart ägnar sig åt välmående. Design- och arkitektstudion Autoban har här med det italienska företaget Bisazzas mosaikmönster skräddarsytt ett mönster vars kreativa språk kombinerar enkelhet, elegans och öns identitet i harmoni med hotellets koncept. 

Resorten Joali Beings är det allra första femstjärniga resorten som uteslutande inriktar sig på välmående och har öppnat på ön Bodufushi i Raa atoll i Maldiverna.

Resortens mosaikmönster är utformat av Autoban, en av de mest internationellt erkända arkitektur- och designstudios. De skräddarsydda Bisazza-mosaikmönstren, skapades enligt arkitektur- och designstudions design och pryder omfattande ytor i flera utrymmen, inklusive vissa av villornas badrum, Juice Bar och inomhuspoolen. I mjuka nyanser av havsgrönt och ljusblått återger mosaikmönstren färgerna i den omgivande naturen och skapar rum som smälter samman med den befintliga naturliga omgivningen.

bild
Villa projekt, Joali Being Resort .Autoban / Bisazza Foto Kerem Şanlıman
bild
Bisazzas mosaikmönster, anpassades för detta projekt enligt Autobans design. Foto Kerem Şanlıman
bild
Företaget Bisazza är känt för lyxiga mosaik- och kakelprodukter och grundades 1956. Foto Kerem Şanlıman
bild
Mosaikmönster i vattengröna och ljusblå nyanser samspelar med den befintliga miljön på ön. Foto Kerem Şanlıman

 

bild
Joali Being, på ön Bodufushii, i Raa atollen, Maldiverna. Foto Kerem Şanlıman