Ana Basocs fjorton nya universum i mjuka pasteller

Eden 01 design by Ana Basoc. Foto: SpaghettiWall

För SpaghettiWall-tapeterna skapade Ana Basoc ett inbjudande och mjukt universum med romantiska drag, ofta bestående av pastellfärger. Den grafisk formgivaren skapade fjorton nya motiv till företagets tapetkatalog.

Ana Basocs värld är fylld av färger, nyanser, kontraster, blommor och blomknoppar, popinspirationer, Edens trädgårdar och reseimpulser medan hon "alltid försöker se på saker från ovanliga vinklar och upptäcka nya nycklar för att tolka verkligheten". Hennes skissar har ett inneslutande och mjukt universum med romantiska och avmätta drag, ofta bestående av pastellfärger. 

Ana Basoc formgav en inbjudande och romantisk atmosfär för SpaghettiWalls nya tapeter som är präglade av mjuka nyanser och färgtoner. Totalt skapade hon fjorton motiv, var och en anpassningsbar och tillgänglig i olika färgvariationer. 

b
Flower Thief design by Ana Basoc: Foto: SpaghettiWall
b
Mirror Flower, Water Moon design by Ana Basoc. Foto: SpaghettiWall

Hennes senaste 'Wonderlust'-kollektion för SpaghettiWall tapeter återspeglar hennes unika stil och signatur, initierad vid samarbetets start 2019. Exempel som 'Herbal', 'Fragrance', 'Mirror Flower, Water Moon', 'Meadow' och 'Flower Serenade' som innefattar feminina och stiliserade motiv av blomstrande fält och kronblad. Dessa konstverk, tillgängliga i olika färgvariationer och hög upplösning, definierar tydligt Basocs konstnärliga stämpel. Särskilt framträdande är 'Eden', som skildrar en idyllisk trädgård med en atmosfär av fred och lugn.

Andra verk som 'Flower Thief', 'Bloom Vibration', 'Pop Sunset' och 'Palm Spring' utforskar drömlika kalejdoskop, blomteman med tygliknande texturer, samt urbana landskap genom avmätt färgfiltrering.

b
Herbaldesign by Ana Basoc. Foto: SpaghettiWall

 

b
Meadow 01 design by Ana Basoc. Foto: SpaghettiWall
b
Palm Springs design by Ana Basoc Foto: SpaghettiWall
b
Think it Green design by Ana Basoc. Foto: SpaghettiWall