Färg, design och härlig galenskap

En toalett som sätter guldkant på vardagen. Foto: Trone

Toaletter har länge varit en förbisedd del av våra dagliga liv. Trone, ett företag med rötter i Frankrike och Italien, har ägnat sig åt att omdefiniera detta vardagliga nödvändiga inslag. Genom att fokusera på komfort, hygien och design vill de erbjuda en exceptionell toalettupplevelse.

Företagets mål är att återuppliva begreppet "lieu d'aisance" och skapa ett utrymme där intimiteten blir sublim. Deras toalettkollektioner siktar mot att förvandla toaletten från en enkel nödvändighet till ett harmoniskt utrymme där design och funktion möts. Genom att bryta tabun strävar Trone efter att göra toaletten till en symbol för smak och unik design som är tänkt att fungera som en oväntad dekorativ detalj i hemmet. 

Nu presenterar de två toalettkollektioner, Icone01 och Callipyge, samt den nyskapande Kaoline-kollektionen.  Toaletterna är designade i Frankrike och Italien det är även där som de tillverkas.

Callipyge

Callipyge är Trones innovativa vägghängda toalett med asymmetrisk form och unik design. Namnet, som betyder "vem har vackra skinkor" på grekiska, framhäver toalettens skulpturala siluett och olika färgalternativ. Det är den första asymmetriska toaletten av sitt slag. Toaletten Callipyge tillverkas i en bred palett av färger, inklusive vit, rosa, svart, blå, kräm, persika, flinggrön och flingblått.

b
Peche Callipyge Foto: Trone
b
Blanc Callipyge Foto: Trone
b
Bleu Callipyge. Foto: Trone
b
Rose Callipyge Foto: Trone

Icone01

Icone01 är en toalett med ny och färgstark design, helt tillverkad i Frankrike. Dess genomskinliga vattentank ger en unik och lekfullt visuell upplevelse samtidigt som den gör alla som använder den medvetna om sin vattenförbrukning. Dess keramiska skål finns i ett brett utbud av färger och är tillverkad i porslin, trä och anodiserad aluminium.

b
Icone01 i rosa och svart. Foto: Trone

 

b
ICONE01 Blanc. Foto: Trone
b
Sparks ICONE01 Bleu. Foto: Trone
b
ICONE01 Noir. Foto: Trone

Kaoline

Den keramiska spolplattan Kaoline med dolda fästen är den första keramiska spolplattan i sitt slag. Den tillverkas i formaten kvadrat och rektangel, finns i flertal färger och matchar toaletten Calipyge. 

b
Spolplattan Kaoline. Foto: Trone