Nytolkning av IOI-bordet

GamFratesis nya 101-bord med mjuka kanter. Foto: Gubi

Gubi presenterar en ny rundad travertinversion av GamFratesis IOI-bord med mjuka kanter. Det är en ny och modern tolkning av Art Deco-designens geometrier med mjukt rundade bordskanter.

IOI Collection av GamFratesi visar den dansk-italienska designstudions intresse för naturliga material och former. Namnet på kollektionen härstammar från hur bordens ben är konstruerade, med två metallrör sammanlänkade av en mässingskula, som skapar bokstäverna I-O-I.

b
Bordet har fått sitt namn från bordsbenens mässingskula, som skapar bokstäverna I-O-I Foto: Gubi

Den nysläppta versionen har en cirkulär skiva i travertin i färgen Rippled Beige med rundade kanter, samt en U-formad kant för en mjukare och mer organisk form. Travertin är en sten som hämtats från Italien och ger styrka och stadga åt bordet samtidigt som det behåller sin naturliga taktilitet och känsla. Travertin är känt för sina varierande färger och mönster, vilket gör varje bord unikt.

Den här versionen av IOI-borden finns tillgänglig som kaffe- eller sidobord i olika storlekar och kan användas enskilt eller tillsammans, vilket passar bra i olika inredningsstilar och färgscheman.

b
Borden kan både användas enskilt eller tillsammans i grupp. Foto: Gubi Foto: Gubi
b
Bordet finns som kaffe- eller sidobord i olika storlekar. Foto: Gubi

 

b
Den italienska stenen Travertin har varierande färger och mönster, vilket gör varje bord unikt. Foto: Gubi