Vitt med reflekterande ytor och inspiration från Salone del Mobile

Under processen genomgick parets idéer flera förändringar innan de slutliga besluten fattades. Foto: Fabien Charuau

Inspirerade av Phillipe Starck och Marcel Wanders, valde Vratika och Nakul att inreda sitt hem helt i vitt med reflekterande ytor. Under processens gång, via en resa till Salone del Mobile, genomgick deras design många förändringar innan de slutgiltiga besluten togs.

Tanken bakom att inreda hemmet helt i vitt med reflekterande ytor var att skapa en illusion av större rymd och ett öppet utrymme. Efter en resa till Salone del Mobile under processens gång genomgick deras design många förändringar. Efter att ha blivit inspirerade på designmässan beslutade paret att integrera utomhuskonceptet inomhus genom att inkludera gröna växter i vardagsrummet.

b
En inredning helt i vitt med reflekterande ytor. Foto: Fabien Charuau 
b
Vardagsrummet har en öppen planlösning med en glasvägg som separerar det från köket och en annan vägg som avgränsar det från baren. Foto: Fabien Charuau 

Vardagsrummet är rymligt och öppet med en glasvägg som separerar det från köket och en annan vägg som skiljer det från baren. Mattan Vase-rug från Rug’Society har en grafisk design som gör att den vid första anblicken ser ut som en vas, men vid närmare granskning avslöjas två ansikten som skapar en dubbelillusion. Förutom vardagsrummet kan man också hitta mattan Oscar-rug i parets walk-in-closet. Mattan är inspirerad av kubism och dekonstruktion av klassiska begrepp.

b
Foto: Fabien Charuau 
b
Mattan Oscar-rug i parets walk-in-closet. Foto: Fabien Charuau 

 

b
Foto: Fabien Charuau