Guldkantad lyx - Cirkusdirektörens hem inreddes i samarbete med Covet House, Boca do Lobo och Koket

Guld representerar lyx, överflöd och kunglighet. Alla dessa ingredienser finns med i detta inredningsprojekt. Inredningen är designad för en person med excentrisk och ikonisk personlighet; direktören för den Kungliga Cirkusen i Ryssland, Giya Eradze.

Den Moskva-baserade inredningsdesignern och arkitekten Tatyana Myronovas använde sig av inredningsföretaget Covet House för att förverkliga de gyllene fantasierna för detta inredningsprojekt i amerikansk neoklassisk stil. Valet föll på design från Boca do Lobo och Koket.

Med guld, djuriska vibbar och strass, skapade Tatyana en kunglig känsla genom att använda lager av guld, vilket också är designerns favoritfärg.

b
Inredare för projektet var den Moskvabaserade inredningsdesignern Tatyana Myronova. Foto: Covet House
b
Guld finns representerat i varje del av lägenheten. Foto: Covet House
b
Stilen ska återspegla ägaren. Foto: Covet House
b
Skåpet Mademoiselle med fjärilsdörrar är inspirerat av den franska konsten. Foto: Covet House

Med tanke på cirkusdirektören och inredningsdesignerns mål att nå en ultimat lyxupplevelse kombinerades guldtoner, texturer, former och tyger. För att få stilen att spegla vem bostaden tillhör, inkluderade hon tre nyckelelement i sin design: guld, djur och Versace.

Guldstolar, guldbyråer, guldkronor, speglar i guld och gyllene stuckatur. Direktören dolde inte sin fascination för det berömda, färgstarka och intensiva mönstren som utmärker varumärket Versace. I lägenheten, särskilt i matsalen, är närvaron av djuren i guld som Giya älskar. Guld är närvarande överallt i lägenheten, i alla detaljer och i alla mönster.

b
Guld och djuriska inslag. Foto: Covet House

 

b
Oregelbundenheter i den manuellt hamrade mässingen fåtöljen, Imperfectio från Boca. Foto:Covet House

Kokets fantasifulla skåp Mademoiselle med sina fjärilsdörrar och skåpet Camilia med en gyllene påfågel kompletterar cirkus- och djurtemat i rummet. Skåpet Camilia är inspirerat av de aristokratiska palatsen hos de alexandrinska paschorna i Egypten. Den handgjorda påfågeln är graverad och dekorerad med metallblad.

b
Skåpet Camilia. Foto: Covet House
b
Foto: Covet House
b
Cirkus- och djurtema även i sovrummet. Foto: Covet House