Lätt och svävande hemma hos fotbollstjärnan

Huset har en 50 kvadratmeter stor takterass med en utsikt över skog och dalar. Foto: INR

Ken och Felicia Ilsø har skapat ett stilrent och modernt hem i Bollebygd, beläget strax utanför Göteborg. Efter tre års intensiv byggprocess kunde paret äntligen flytta in i sitt drömhus i november 2023.

Huset är utformat i samarbete med arkitekter och byggare och har utsikt över skog och dal – och med en trädgård dit rådjur och älg gärna kommer på besök.

b
Ken och Felicia har, tillsammans med arkitekter och byggare, förvandlat sin vision till verklighet; ett hem präglat av stilren och minimalistisk design med öppna planlösningar, hög takhöjd och generösa fönster. Foto: INR

I samarbete med arkitekter och byggare har paret skapat ett hem som karaktäriseras av minimalistisk design, med generösa och öppna planlösningar, imponerande takhöjd och stora fönster som erbjuder en spektakulär utsikt över omgivningarna.

b
Badrummet i anslutning till Ken och Felicias sovrum har jordnära toner och en träfanerad kommod med matchande spegelskåp med rund spegel. Foto: INR

Badrummen är präglade av minimalistiska färgval och material som kompletterar husets omgivningar. De tre badrummen är skräddarsydda för att passa familjens stil och varierande behov och är alla klädda i microcement i Ash White. I det stora badrummet på bottenvåningen finns två tydligt avgränsade delar: en del innehållande WC och en platsbyggd kommod i en nisch, medan den andra delen är inredd som bad- och duschområde med en panoramautsikt över omgivningarna.

Uppför trappan ligger familjens sovutrymme, komplett med två välutrustade badrum: ett angränsande till föräldrarnas sovrum och ett intill barnens. Även om varje badrum är skräddarsytt för dess användare, behålls den minimalistiska stilen som präglar hela huset.

b
Alla husets badrum är alla klädda i microcement i Ash White. Foto: INR
b
Den platsbyggda kommoden i badrummet på nedervåningen är specialanpassad för utrymmet och har utrustats med tillvalsbelysning. Foto: INR