Lanseringar och nya The Experience Center på 105 Madison Avenue

Morosos flaggskeppsbutik med nyheten One Page av Ron Arad. Foto: Alex Kroke

Moroso har i sin huvudbutik inrättat ett nytt interaktivt utrymme för arkitekter, designers och partners. I den flera våningar stora butiken uppvisas många nya produkter, inklusive bland annat svenska Fronts Pebble Rubble och flera av Patricia Urquiolas senaste verk. 

I Morosos flaggskeppsbutik på 105 Madison Avenue uppvisas tillsammans med Mangiafuoco och One Page företagets senaste skapelserna som inkluderar nya föremål från Pebble Rubble-kollektionen. Soffserien Pebble Rubble är skapad av den svenska designstudion Front och är resultatet av studions långa forskningsarbete.

Fler exempel på företagets nyheter är den utökade stolserien Ruff och den nya loungeversionen av Mathilda-stolen samt den runda versionen av Rows-bordet, alla designade av Patricia Urquiola.

På mellanvåningen finns nyheten Experience Center, som är Morosos nya interaktiva utrymme. Experience Center är dedikerat till arkitekter, designers och partners. Här kan besökarna uppleva Morosos material och tyger på nära håll.

Sofforna Loveland, Gogan och M.a.s.s.a.s av Patricia Urquiola, Do-Lo-Rez sittsystem av Ron Arad, Shadowy av Tord Boontje, Doodle av Front Design och Fishbone av Patricia Urquiola finns också på plats i flaggskeppsbutiken.

b
Pebble Rubble-kollektionen och nya bordet Mangiafuoco till höger. Foto: Alex Kroke
b
På mellanvåningen finns nyheten Experience Center med Do-Lo-Rez sittsystem av Ron Arad. Foto: Alex Kroke
b
Soffan Loveland av Patricia Urquiola. Foto: Alex Kroke
b
Gogan av Patricia Urquiola. Foto: Alex Kroke
b
Fåtöljen Shadowy av Tord Boontje i centrum. Foto: Alex Kroke