Nyheten "Innesti" sammanfogas till nya kombinationer

Krukorna Innesti med design av Ethimo and Studiopepe. Foto: Ethimo

Ethimo och Studiopepe har skapat en ny serie krukor i lätt betong kallad "Innesti". Serien består av tre modeller med mjuka konturer, tillgängliga i färgerna Putty och Sand.

Designen möjliggör att krukorna kan placeras sida vid sida eller kombineras för att skapa varierande konfigurationer.

Efter Bulbi, en samling betongkrukor inspirerade av arketyper för behållarformer, har Ethimo och Studiopepe skapat den nya serien 'Innesti'.

Den lättviktiga betongserien Innesti omfattar tre modeller med mjuka konturer. De kan användas enskilt eller i grupper med olika konfigurationer för att hålla en stor variation av växt- och blomkompositioner, och passar för att möblera utomhusmiljöer.

b
Krukorna kan passas ihop för att skapa ett enhetlig element. Foto: Ethimo

 "En lek med passform och sammanfogning, en dialog: vaserna i 'Innesti'-kollektionen är designade för att användas parvis eller i grupper. Deras design ser en komplementär silhuett vilket gör att de kan placeras sida vid sida eller 'infogas' ihop för att skapa ständigt nya kombinationer," säger Studiopepe.

En av de cylindriska vaserna (båda med en diameter på 50 cm/h60 cm) har en konkav profil medan den andra är konvex, så att de harmoniskt kan passas ihop för att skapa en enhetlig element. Den ovala vasen (50x100x50 cm) med sin konvexa profil passar att binda ihop krukorna i "länkar". Dessa tre nya behållare finns tillgängliga i färgerna Putty och Sand.

b
Vaserna kan användas enskilt eller i grupper. Foto: Ethimo