De’Longhi lanserar Magnifica Evo

Automatiken är en av fördelarna med Magnifica Evo. En annan är att den har upp till sju förprogrammerade kafferecept att välja bland. Bland recepten finns espresso, americano, cappuccino med flera. Foto: De'Longhi

Italienska De’Longhis nya Magnifica Evo är den ultimata helautomatiska kaffemaskinen som kombinerar toppklassig teknik med kompakt, tidlös design. Med hjälp av en ny displaypanel i färg och en rad smarta funktioner har De’Longhi skapat en kaffemaskin som är såväl användarvänlig som elegant – hela vägen från böna till kopp.

Magnifica Evo är varumärkets senaste helautomatiska kaffemaskin som förkroppsligar en äkta italiensk kaffeupplevelse i hemmet. Med inbyggd kaffekvarn, LatteCrema-system och användarvänlig teknik serverar den kaffe för alla smaker med ett enkelt knapptryck.

bild
Användaren kan enkelt skräddarsy sin kaffe genom att välja mellan stark, medel eller mild arom. Även temperaturen kan regleras mellan het, lagom eller låg.

”På De’Longhi värdesätter vi gott kaffe, och grunden i en perfekt kopp kaffe är färska kaffebönor. Magnifica Evo symboliserar precis detta, eftersom den alltid använder precis rätt mängd bönor till det kaffe du vill brygga, och ser till att så lite rester som möjligt från malningen stannar kvar i systemet inför nästa gång” säger Ulrika Ekelund, Marketing Director Nordic på De’Longhi.

Den inbyggda bryggningsenheten doserar och packar kaffepulvret precis som en äkta barista vilket säkerställer rätt krämighet, densitet och aroma. Det exklusiva LatteCrema systemet skapar i sin tur ett lent mjölkskum som är pricken över i för en perfekt latte eller cappucino. Dessutom kommer Magnifica Evo med en ny mjölkkaraff som tar mindre plats i kylskåpet, och som med det nya My Latte-receptet skummar varje droppe mjölk i karaffen. Detta säkerställer att exakt önskad mängd mjölk slutligen hamnar i koppen.