Mille Nottis nya höst- och vinterkollektion

Duetto. Foto: Mille Notti

I augusti 2022 presenterar Mille Notti höstens och vinterns nyheter. Kollektionen består av både nya produkter och nya kulörer och inkluderar serierna Satina, Duetto, Siena, Cialda och Senzo. Som alla Mille Nottis produkter kännetecknas höst- och vinterkollektionen av högkvalitativa textilier i noga utvalda färger och taktila material med ett starkt fokus på hållbarhet.

bild
Siena. Foto: Mille Notti

Mille Notti startades 1991 med visionen att producera tidlöst designade sovrumsprodukter i bästa tänkbara kvalitet – något som även årets höst- och vinterkollektion återspeglar i alla avseenden. Med egen design och höga krav på materialval, samt tillverkning i Europa hos noga utvalda producenter, skapar Mille Notti kvalitetsprodukter som är lika stilrena som långsiktigt hållbara.

En av nyheterna för sängen är Duetto – påslakan och örngott i silkeslen satin med olika kulörer på fram- och baksida som ramas in av en 3 mm piping.

bild
Duetto. Foto: Mille Notti

Den lyxiga mohair-pläden Senzo är en tidlös accessoar till hemmet som passar årets alla säsonger. Pläden har en beige botten med ett flerfärgat rutmönster och dekorativa fransar längs med kortsidorna. Senzo är ett genuint hantverk och tillverkas i Sydafrika hos en av världens främsta producenter av mohairplädar. De månar om en naturnära och etisk produktion och kvalitet rakt igenom.

bild
Mohair-pläden Senzo. Foto: Mille Notti