Dornbracht utökar framgångsrika Vaia-serien

Foto: Dornbracht
Foto: Dornbracht
Foto: Dornbracht

Nu utökas Vaia-sortimentet med mörka sidenmatta toner med Dark Bronze matt och Dark Brass matt. De varma, mjuka och jordnära färgerna kännetecknar ursprung och behaglighet.

Dornbrachts ytbehandlingar karaktäriseras av en djup briljans, som är ett resultat av företagets tekniska know-how, gediget hantverkskunnande och exklusiva materialval samt en kompromisslös kvalitetskontroll. Dornbracht tillämpar sin egenutvecklade tillverkningsmetod för att förbehandla ytorna, där särskild vikt läggs på det unika matteringsförfarandet.

Dornbrachts serie Vaia, formgiven av Sieger Design och lanserad 2017, är inspirerad av den aktuella inredningstrenden ”transitional style” och kännetecknas av en elegant och progressiv design. Sedan tidigare finns Vaia i versionerna krom, matt platina och dark platinum matt. De nya finisherna Dark Bronze matt och Dark Brass matt finns tillgängliga från hösten 2018.

Dornbracht presenterar samtidigt nya kreativa samarbeten med de internationella arkitekterna Lex de Gooijer samt Irina Kromayer och Etienne Descloux som gör personliga tolkningar av Vaia.