“Pink’s not dead”

“Pink’s not dead” F4 - kollektionen från Testatonda. Foto: Ivan Cazzola/Testatonda

Punk, rock och glam är referensen för "Pink's not dead", en specialutgåva av F4-kollektionen från Testatonda-studion.

En kollektion som består av sju kompletterande produkter bestående av tre bord i olika storlekar, en konsol, stol, bänk med tygkuddar och en multifunktionell möbel.
I dess mjuka former ekar skriken från Johnny Rotten i mikrofonen, överdådigheten i punk möter en ny elegans.

bild
Foto: Ivan Cazzola/Testatonda

 

bild
Foto: Ivan Cazzola/Testatonda

Medlemmarna i det strukturella komplexet i denna samling möbler bryts ner för att känna igen sig under ett kromatiskt plagg. Uppsättningen med 7 produkter blir därmed en enda skulptur, en psalm till färg som är täckt av en silke tunika.

 

bild
Foto: Ivan Cazzola/Testatonda

 

bild
Foto: Ivan Cazzola/Testatonda

Mötet med l'Opificios eklektiska stilegenskaper hjälpte oss att berätta historien om en av deras mest raffinerade tyger, synonymt med tradition och innovation, samt en värdefull symbol för den olösliga länken mellan haute couture och design: Velluto di Seta.

Tillvägagångssättet är "våldsamt" och elegant, F4-kollektionen är utsmyckad med det bästa förslaget från L'Opificio som för denna specialutgåva klär kollektionens bänk och stol.

bild
Foto: Ivan Cazzola/Testatonda

För denna specialutgåva arbetade vi med begreppet stilistisk distraktion, så Velluto di Seta representerar för F4 mötet mellan långsam väntan på tillverkningsprocesserna och det värdefulla resultatet av produkten som alltid är annorlunda, precis som ljudet av ett gitarrsolo kan skapa en ständigt ny känsla.

 

bild
Foto: Ivan Cazzola/Testatonda

Tagen i studiorna på Comodo 64 fann vi den den mest trogna återgivningen i stil med fotografen, Ivan Cazzola.