Företagsgåvor som smälter in i hemmets inredning

px

Företagspresenter är ett utmärkt sätt att visa dina kunder och anställda hur mycket du uppskattar deras arbete. Oavsett om du letar efter en unik gåva för ett speciellt tillfälle eller bara vill visa din uppskattning är företagspresenter ett genomtänkt sätt att göra det på. Det finns så många alternativ att välja mellan, så det är lätt att hitta den perfekta gåvan för dina anställda eller klienter.

 

Det finns många fördelar med företagspresenter, bland annat kan de öka moralen och visa uppskattning för de anställda. Men hur kan du se till att dina företagsgåvor passar bra in i folks heminredning? 

Företagspresenter som ska passa allas hem

Tänk på stilen i olika hem när du planerar företagspresenter. Om gåvan ska placeras i ett modernt hem vill du undvika företagspresenter som är alltför traditionella. Om det däremot är ett mer traditionellt hem den ska till bör gåvan anpassas därefter. 

  • Tänk på val av färger. Du bör välja företagspresenter i en färg som kompletterar den övergripande färgpaletten i de flesta hem.

 

  • Var uppmärksam på detaljerna. Små detaljer som ytbehandlingen på en mugg eller tyget på en kudde kan göra stor skillnad när det gäller hur väl dina företagspresenter passar in i olika inredningar.
  • Gör den personlig. Ett sätt att se till att dina företagspresenter passar in i de flesta heminredningar är att göra dem personliga. Du kan till exempel låta trycka muggar med de anställdas namn eller låta brodera kuddar med ditt företags logotyp med visst designtänk.
  • Tänk även på funktionen. Förutom att vara snygga bör dina företagspresenter också vara praktiska. Om du till exempel ger en anställd en mugg med tryck, se till att den är både praktisk och snygg så att de kan använda den vid sitt skrivbord eller stolt ha den hemma. Funktionella köksredskap med lite nytänk är alltid populärt, allt som kan vara till hjälp eller som tilltalar en prylnörd, blir väl använt.

Presentkorgar kan vara ett bra val

Presentkorgar är alltid ett populärt val av företagsgåvor. Du kan hitta alla möjliga olika korgar fyllda med godsaker som passar alla smaker. Om du känner din mottagare väl kan du till och med anpassa korgen så att den innehåller deras favoritsaker. 

 

Om du letar efter något lite mer personligt kan du överväga graverade gåvor. Dessa är bra företagspresenter eftersom de är unika och visar att du har tagit dig tid att tänka på mottagaren. Du kan få vad som helst graverat, från nyckelringar till pennuppsättningar. Om du vill gå ännu längre kan du låta gravera ett smycke eller en klocka med mottagarens namn eller initialer.