Gianfranco Ferré Home inreder exklusiv takvåning i hjärtat av Singapore

Gianfranco Ferré Home inreder penthouse i Singapore. Foto: Gianfranco Ferré Home

Gianfranco Ferré Home inreder en välkänd gallerists designhem i hjärtat av Singapore, Sydostasiens finanshuvudstad. En takvåning med 360 graders utsikt där olika konstnärliga och kulturella influenser möts.

Denna ljusa och harmoniska takvåning kännetecknas av stora utrymmen och enorma fönster med en oöverträffad utsikt över metropolen. Konstverken är noggrant utvalda av ägaren och harmoniserar med inredningen, ytorna och materialen vilket skapar en helhet med en unik stil och sofistikerad charm. Galleristens känsla för skönhet tar sig uttryck i balansen mellan elegans och komfort.

Det generösa vardagsrummet domineras av en färgpalett som spelar på en kombinationen av grå toner. Två ikoniska soffor från Gianfranco Ferré Home skapar ett bekvämt och inbjudande avkopplings- och samtalsområde. Soffan Phoenix med sin vintagecharm förstärker storstadsstilen och matchar perfekt soffan Flair. Soffbordet Jenga med sina linjer och glasblock i olika färger fullbordar kompositionen.

bild
Säng med förvaringsfack och skrivbord i Wynwood -serien. Foto: Gianfranco Ferré Home

Sängen i Wynwood -serien kombinerar komfort och skönhet samt kännetecknas av en sänggavel täckt av hundtandsmönstrat tyg med referens till herrmodets värld. 

Matbordet Mayfairs bordskiva är av ädel Sahara Noir marmor och har smäckra ben i 1950-tals stil. Matbordet kombineras med stolarna Rios eleganta siluett och rena linjer. Ljuskronan Douglas med bronserad mässingsstruktur och slipade lampskärmar av glas kompletterar ensemblen.

bild
Matsal med Mayfair matbord. Foto: Gianfranco Ferré Home

Den imponerande kontorsdelen är samtidigt elegant, funktionell och bekväm och i linje med hela husets stil. Skrivbordet Sean är tillverkat av betsat Tay-trä i rökgrått och kännetecknas av sin bronsfinish och läderklädda skiva. Skrivbordet kombineras med snurrstolen Kurgan, en omtolkning av den klassiska ergonomiska kontorsstolen.

bild
Den imponerande kontorsdelen. Foto: Gianfranco Ferré Home
bild
Foto: Gianfranco Ferré Home